Usenet Explorer
http://www.usenetexplorer.com/forum/

a little bug in nzb creation
http://www.usenetexplorer.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=3076
Page 1 of 1

Author:  slotboxed [ Mon Mar 22, 2010 7:58 pm ]
Post subject:  a little bug in nzb creation

I noticed this after a while with some non-English subject lines with diacritical letters. I often export headers from a search and send the nzb to a linux server that runs nzbget.

nzbget gives an error such as this:

Code:
/path/to/file.nzb:5: parser error : Input is not proper UTF-8, indicate encoding !
Bytes: 0xED 0x61 0x20 0x31
<file subject="Posteo #001. Día 1 de 1. XviD. - Some file.PAR2
                             ^
FATAL ERROR: Parsing NZB-document /path/to/file.nzb failed!!


So as a workaround, I edit the nzb to replace the diacritical í with i.

But I thought you'd like to know, so you could fix it if you wanted, i.e. it shouldn't be allowed to stick the í in there as a single-byte character.

Author:  alex [ Wed Mar 24, 2010 2:37 am ]
Post subject: 

I'll just change the encoding indication from utf-8 to ISO-8859-1 in the next version.

Author:  Sira Vista [ Tue Apr 07, 2015 9:07 pm ]
Post subject:  Re: a little bug in nzb creation

slotboxed wrote:
I often export headers from a search and send the nzb to a linux server that runs nzbget.

I would like to do something similar, but i'm unable to figure out how to export any search result as an NZB.

How does one do this in the current version of Usenet Explorer?

Sira

Author:  alex [ Wed Apr 08, 2015 9:25 am ]
Post subject:  Re: a little bug in nzb creation

Select the headers you need to export, then click the right mouse button, context menu->advanced->export headers.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/